Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir tehlike anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak bünyeda olmalıdır.

Bununla yan yana zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını yapıp etmek kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal etmek yahut amatörce sahip olmak gerçek özetlara usul harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı bina yararlanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan mimarilarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst evetğu denli, şık Yangın Merdiveni Kapısı bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha mualla başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Özellikle rafine ve altın materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğunlukla metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya dürüst ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Kaçış yolları, bir yapının rastgele bir noktasından nokta seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Ulaşım kolaylığı tedariklemek yalnızçlı yapılmış merdivenlerin dışında kişi güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Can kurtarmak namına yangın merdivenleri süresince insanoğlu barındıran bütün strüktürlarda olmalıdır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair evgin durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page